Кадър Нова твНавръх Световния ден на здравето две големи компании -

...
Кадър Нова твНавръх Световния ден на здравето две големи компании -
Коментари Харесай

Две големи компании дариха автомобили на най-натоварените болници

Кадър Нова тв

Навръх Световния ден на здравето две огромни компании - " Волво " и " Мото-Пфое ", подариха коли на най-натоварените лечебни заведения в страната. Прие ги персонално военачалник Мутафчийски. Той още един път благодари на всички, които се сплотиха и дружно оказват помощ в битката с COVID-19, заяви Нова тв.

Дарените коли са общо 5, а два от тях са в двора на ВМА. Останалите ще бъдат разпределени сред Александровска болница и Университетските лечебни заведения в Пловдив, Варна и Бургас. Дарението е безплатно и е за период от един месец. През това време всички лечебни заведения ще могат да употребяват колите, както намерят за добре.

Ген. Мутафчийски съобщи, че товарният автомобил ще бъде употребен за доставки на йод ъм болничното заведение, а лекият ще носи проби от другите референтни лаборатории към ВМА. 

" Днес, знаете, е Международен ден на здравето и професионален празник на всички лекари. С този жест желаеме да ги поздравим, да им изкажем признателност и благодарност към напъните и техния професионализъм и да им пожелаем здраве ", съобщи Христина Банова, бранд-мениджър на " Волво ".

" Има невиждана готовност в обществото и хората подаряват какво ли не на болничното заведение - парични средства, материални средства. Нито един жест не може да се прави оценка по неговата величина. Аз откровено се трогнах от случая в Исперих - една баба подарява своята пенсия. Това е не по-малък жест. Това демонстрира една друга зрялост на обществото, с която можем в действителност да се гордеем сега ", съобщи ген.-майор Венцислав Мутафчийски.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР